Spelsamling: 65(!) nya Mega Drive- och Master System-spel

Jag letade efter Streets of Rage 3, och hittade istället ett stort nostalgifyllt paket med spel både Mega Drive och Master System. Samlingen innehöll gamla barndomsfavoriter som Tintin in Tibet, Boogerman och Vectorman, men främst spel som jag ville ha som liten – men aldrig skaffade.

master system samling

En av dessa är actionäventyret Sub-Terrania som utvecklades av Zyrinx och gavs ut av Scavenger till Sega Mega Drive under 1994 i Europa. På förhand doftar det pixelperfektion, och jag är knappast missnöjd med att spelet är komplett med manual.

Jag ska gräva ned mig ytterligare i spelpaketet och givetvis även testa spelen, och när jag tagit reda på om spelen har klarat tidens saltvatten återkommer jag med mina intryck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.