3D Thunder Blade ute till 3DS

thunder blade mark iiiSega har släppt sin 3D-tolkning – av deras klassiker Thunder Blade – till Nintendo 3DS via eShop. Den actionpackade klassikern släppets som arkadspel under 1987, och sedan konverterades det till en hel hög format – däribland Sega Master System.

Utvecklarna M2 har lagt till fler ljudeffekter till 3D Thunder Blade, och nu kan vi också spara repriser samt välja att spela om de banor som vi redan har klarat utan att behöva börja om från början. Den som klarar spelet får också tillgång till ett läge som tillåter en starkare vapenarsenal och en helt ny bana speciellt skapad för Nintendo3DS-versionen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.