Cook & Bekker släpper officiell Sega-art baserade på flera klassiker

Cook & Bekker bad flera av dagens speldesigners att skapa ett stycke konst baserat på deras favoritspel till någon av Segas klassiska spelkonsoler. Det handlar om officiellt licensierade foto-printar, och bland varumärkena hittar vi Golden Axe, Jet Set Radio och Phantasy Star.

Min favorit är emellertid Julien Renoults (lead concept artist för bland annat Xbox One-exklusiva Sunset Overdrive) tolkning av Streets of Rage. Den doftar tidig 90-talsdesign blandat med just Sunset Overdrive. Den mer retrodoftande tolkningen står emellertid Kilian Eng för med sin bild av Phantasy Star – rollspelsserien som tog upp kampen med Squaresofts (nuvarande Square Enix) Nintendo-exklusiva Final Fantasy.

Den som vill pryda väggen med ett stycke Sega-konst (limiterade till 200 exemplar och numrerade) från Cook & Bekker får betala 99 dollar, och nedan hittar ni dem alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.