Fler Sega-klassiker till Nintendo 3DS?

I mitten av april fick vi veta att en ny våg av Sega-klassiker skulle komma att 3D-fieras. Sega berättade att 3D Streets of Rage 2, 3D Gunstar Heroes och 3D Sonic The Hedgehog 2 är på väg till Nintendo 3DS, men vi kan få se ännu fler titlar framöver.

Segas Yosuke Okunari har pratat med Famitsu och säger detta om ämnet:

”Dessa tre titlar vi lade ut för nedladdning i väst var en förlängning [av den existerande serien.] Detta är verkligen slutet av den andra vågen [av Segas 3D-klassiker.] Självklart överväger vi utvecklingen av en tredje våg baserad på responsen av den andra vågen, men vi har inte några planer just nu. Vi ser till helhetsbilden, vilket är att vi ser hur de fysiska versionerna [som släpptes i Japan] av Segas 3D-klassiker säljer samtidigt som vi ser hur de kommande tre titlarna säljer på den globala marknaden. Vi gör gärna fler 3D-versioner av Segas klassiker om försäljningssiffrorna är bra,” berättade Okunari.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.