Inget eget Sega-bås på E3 2015

Om en dryg månad drar världens största spelmässa – E3 – igång borta i Los Angeles. Sega var en av fjolårets starkaste aktörer under evenemanget, men precis som vi befarade kommer inte företaget att ha ett eget bås på mässan.

Sega kommer emellertid att finnas på plats i någon form i andra aktörers montrar. Anledningen till Segas frånvaro är att de fokuserar på den tidigare utannonserade omstruktureringen, och de kommer att avtäcka deras största produktioner efter att flytten är klar.

Detta säger Sega of America i ett officiellt uttalande:

”Under de kommande månaderna kommer Sega of America att fokusera på omstruktureringen och flytten till södra Kalifornien, och vi har bestämt oss för att inte närvara vid E3 med våra egna bås detta år. Med majoriteten av våra större titlar som släpps senare under 2015/2016, speciellt de från våra AAA-studios Relic Entertainment, Sports Interactive och Creative Assembly, planerar vi för några av våra större utannonseringar till efter vår flytt. Istället kommer vi att samarbeta med olika affärspartners under årets E3.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.