Svenska Eurogamer recenserar Retron 5

Vi är extra intresserade av retrospel i allmänhet, och de klassiska Sega-konsolerna i synnerhet, här på SegaZine, och därför har vi också hållit ögonen på Hyperkins Retron 5. Multikonsolen klarar av att spela upp titlar från de klassiska spelkonsolerna Mastersystem (krävs dock en konverterare,) Mega Drive (inklusive Genesis,) NES (inklusive Famicom,) SNES (inklusive Super Famicom,) Game Boy, Game Boy Color samt Game Boy och det kittlar förstås lite extra hos oss som blir höga på nostalgikickar.

Även om jag äger alla inkluderade konsoler, så är jag regionslåst i de flesta fall, och regionsfriheten lockade rejält från början. Det som däremot fick mitt intresse att svalna var att Retron 5 endast emulerar spelen. Nu recenserar emellertid svenska Eurogamer konsolen, och jag blir ändå ganska sugen efter att ha läst den matiga genomgången.

Retron 5 kostar runt 1500 kronor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.