Det gick bra för Valkyria Chronicles på Steam under 2014

Sega släppte sin moderna Playstation 3-klassiker Valkyria Chronicles på Steam i fjol, och det toppade snabbt listan som det mest sålda spelet via tjänsten. Nu har Ars Technica sammansatt en lista för hur spelen på Steam sålde i fjol, och även statistik på hur många timmar de spelats, och Segas strategirollspel lyckades riktigt bra.

Valkyria Chronicles slog Telltale Games spelserie Game of Thrones och strategirollspelet köptes och laddades ned 210,299 gånger. Tillsammans har spelarna kört nästan två miljoner timmar fram till och med den sista december i fjol.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.