Ny info och video för Rodea the Sky Soldier

Yuji Naka, Sonics skapare, arbetar med sitt Kadokawa Games på Rodea the Sky Soldier till Wii U som bekräftades för väst under februari. Spelet var först utvecklat för Wii, men den versionen skrotades till förmån för Nintendos senaste konsol, och precis som japanerna avslöjar utvecklarna nu att även tidiga köpare av de västerländska versionerna kommer att få Wii-versionen på köpet.

Nu får vi också en ny video som visar upp Rodea and the Sky Soldier som släpps i Japan den andra april medan vi får vänta till hösten.

En reaktion på ”Ny info och video för Rodea the Sky Soldier

  1. Ser riktigt trevligt ut, och påminner det inte lite om Evolution (design mässigt) till Dreamcast, iaf bilden till texten? Rodea and the Sky Soldier kan bli grymt kul, och en sån där pärla som vi kommer att komma ihåg om tio år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.