Tidig video från Alien: Isolation visar skrotat tredjepersonsläge

Creative Assembly lyckades med det som bland annat Gearbox verkligen misslyckades med – att skapa ett fantastiskt och skrämmande spel baserat på Alien-varumärket. Alien: Isolation var det bästa Sega-spelet i fjol, men från början var det tänkt att utspela sig i en tredjepersonsvy.

Nu har en video dykt upp på nätet som visar det skrotade tredjepersonsläget, och även om inte det heller ser helt fel ut var nog Creative Assemlys val att göra det till en förstapersonsskjutare det bästa i slutändan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.