Spelsamling: Cannon Spike till Dreamcast

Cannon Spike släpptes lös i de japanska arkadhallarna 2000 under titeln Gunspike och senare samma år släpptes det till Dreamcast i Nordamerika och Japan. Vi i Europa fick vänta ända till våren 2002, och som ett av de sista spelen till konsolen såldes det hos få återförsäljare.

Det har gjort att den europeiska versionen är betydligt ovanligare än utgåvorna som släppts i Japan och USA, och i min jakt på en komplett PAL-samling var jag beredd att betala 1000 kronor för Psikyos actionpackade Capcom-fest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.