Två nya reklamfilmer för Yakuza Zero

Sega släpper sitt Yakuza Zero till både Playstation 3 och PS4 den 12 mars i Japan, och om Yakuza 5 lyckas få fina försäljningssiffror hoppas vi förstås att vi får se prologen även här i väst. Nu har vi fått två nya reklamfilmer som kommer att rulla i Japan, och visst ser det riktigt bra ut även om det säkerligen hade varit betydligt mer visuellt tilltalande om inte PS3-versionen hållit Playstation 4-utgåvan tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.