Sega utannonserar nytt spel och anime-serie under AnimeJapan 2015

Sega har varit ganska klara med att de vill att många av deras produkter ska beröra fler multimediabranscher än bara spel, och under AnimeJapan 2015 kommer de att utannonsera ett nytt projekt. Det kommer att handla om ett varumärke som kommer att bli både en anime-serie och ett spel, precis som med Hero Bank, Valkyria Chronicles och Shining-serien (samt Sonic Boom som vi helst av allt glömmer.)

Utannonseringen kommer att ske den 21 mars, och vi hoppas att det är något riktigt intressant som även vi i väst får ta del av. Förhoppningsvis har det inget att göra med Segas mobilsatsning att göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.