Video för kommande Sega Mega Drive-spelet Water Margin – The Tales of Clouds and Winds

Bilden kommer ifrån Shui Hu Feng Yun Zhuan.

Under 1996 släpptes det Taiwan-exklusiva beat em’ up-spelet Shui Hu Feng Yun Zhuan till Sega Mega Drive, och nu arbetar Piko Interactive hårt med en lokaliserad version till formatet där även en del buggar kommer att elimineras. Den engelskspråkiga versionen heter Water Margin – The Tales of Clouds and Winds och kommer att släppas under sommaren. Nu har utvecklarna släppt en ny video för det härliga actionrollspelet som kommer att bjuder på fantastisk bitpop och den pixliga grafiken är sådär klassiskt magisk som vi kommer ihåg från de allra bästa spelen till konsolen.

Min 16 månaders gamla systerson började dansa direkt när han hörde musiken från Water Margin – The Tales of Clouds and Winds, och han sträckte sig högt över bordet för att kunna kika på trailern.  Jag var inte säker på om han fick se den actionpackade videon, även om det handlar om pixelgrafik, men när musiken tystnade började han gråta, och ville höra musiken om och om igen. Vissa har bra smak direkt här i livet.

2 reaktioner på ”Video för kommande Sega Mega Drive-spelet Water Margin – The Tales of Clouds and Winds

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.