Sonic Boom slår rekord i negativ bemärkelse

När hela Sonic Boom-kampanjen utannonserades i fjol lät det som om Sega hade något på gång. Knuckles var överdimensionerad och Sonic hade blåa armar, men det kändes som om varumärket kunde få nytt liv. När vi testade Sonic Boom: Shattered Crystal till Nintendo 3DS kände vi dock hur det började osa katt. Nu avslöjas att Sonic Boom har slagit ett nytt rekord.

Det handlar dock inte om något positivt rekord, utan Sega Sammy berättar att Wii U-spelet Sonic Boom: Rise of Lyrics och Sonic Boom: Shattered Crystal till Nintendo 3DS tillsammans har skeppat 490 000 exemplar (245 000 exemplar i snitt) till butik. Det betyder att dessa är de sämst sålda Sonic-spelen någonsin sedan igelkotten föddes i början utav 90-talet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.