Spelsamling: Last Hope: Pink Bullets, Gunlord och Fast Striker 1.5 till Dreamast från NG:DEV.TEAM

NG:DEV.TEAM är en indieutvecklare som har inriktat sig på att utveckla spel för Segas Dreamcast och Neo Geo. Deras första spel, Last Hope, släppts under 2006 (2007 kom DC-versionen) och sedan kom Last Hope: Pink Bullets till Dreamcast under 2009 (2011 gällde för Neo Geo.)

I fjol kom jag i kontakt med användaren som kallar sig för ”likbil” på Loading där jag köpte en samling av shmups och fighting-spel till Sega Saturn samt Dreamcast. Affären gick väldigt smidigt, och därför blev jag väldigt glad när han hörde av sig igen för att höra om jag var intresserad av ett gäng nya spel till den sistnämnda konsolen, och PSOne samt Playstation 2 (om dessa spel kommer undertecknad att berätta om på PlayZine) och det handlade om tre titlar från nyss nämnda NG:DEV.TEAM.

NG dev team dreamcast

Spelen till Dreamcast är, precis som postens titel avslöjar, Last Hope: Pink Bullets, Gunlord och Fast Striker Ver. 1.5. På förhand ser det ut som väldigt intressanta action-titlar, i synnerhet Gunlord som påminner om många fantastiska actionspel från förr. Den pixliga grafiken doftar verkligen retro samtidigt som de visuella delarna känns nya och fräscha även för att vara år 2015. Sedan blir jag imponerad över att Fast Striker Ver. 1.5 har ett system för online-ranking, men då jag inte har några planer på att införskaffa en extremt dyr bredbandsadapter (smalbandet fungerar av förklarliga skäl inte längre till DC) för tillfället lär det inte vara något jag kommer att kunna ta del av i det första taget.

3 reaktioner på ”Spelsamling: Last Hope: Pink Bullets, Gunlord och Fast Striker 1.5 till Dreamast från NG:DEV.TEAM

  1. Pingback: Spelsamling: Mushihimesama till PS2, Street Fighter och Kingsley’s Adventure | PLAYZINE - FÖR ALLT OM PLAYSTATION

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.