Wonder Boy får spirituell uppföljare kallad Monster Boy

I somras spelade undertecknad en hel del Wonder Boy till Game Gear. Där skrev jag att serien borde återupplivas till dagens spelkonsoler, men när seriens upphovsmän – Wetstone – ansökte om konkurs såg det väldigt mörkt ut för en eventuell uppföljare. Nu utannonserar emellertid Game Atelier Monster Boy and the Wizard of Booze som de utnämner som en spirituell uppföljare till Wonder Boy där seriens skapare Ryuichi Nishizawa finns med på ett hörn.

I fjol startade Game Atelier en Kickstarter-kampanj för Flying Hamster II: Knight of the Golden Seed, men när FDG Entertainment tog hand om utgivningen lades crowdfunding-idén ned. Nu ser det emellertid ut som om den flygande hamstern har sadlat om sin skrud och istället blir Monster Boy and the Wizard of Booze.

I samband med utannonseringen av Monster Boy and the Wizard of Booze har Game Atelier släppt en helfestlig video där vi får se – och höra – en skäggklädd herre spela härlig musik medan ett bildspel från actionplattformaren visas upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.