Dengeki Bunko: Fighting Climax släpps i Europa

Segas tvådimensionella fighting-spel Dengeki Bunko: Fighting Climax släpptes i Japan till PS Vita och Playstation 3 under november i fjol. Med tanke på att spelet baseras på flera japanska illustrerade romaner kändes det som om vi aldrig skulle komma att få se en lokaliserad version för vår del av världen, men nu meddelar utvecklarna att spelet kommer att släppas i både Nordamerika och Europa.

”Med kontroller som är anpassade för varje spelbar karaktär, så är Dengeki Bunko: Fighting Climax lika lätt att lära som det är svårt att bemästra. Vi är exalterade över att arbeta tillsammans med Ecole och French Bread för att ta detta actionpackade spel till väst, säger John Cheng,” VD på Sega of America.

Dengeki Bunko: Fighting Climax kommer att släppas till PS Vita och Playstation 3 i Europa ”under sommaren,” men jag kommer ändå att välja den fysiska versionen från Nordamerika då vår region endast kommer att få se spelet digitalt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.