Speltävling i Elitserien 95 under Retrogathering imorgon

Tillhör ni också dem som aldrig kunde spela er trötta på Electronic Arts Elitserien 95 till Sega Mega Drive? Personligen hyrde jag spelet otaligt många gånger innan jag slutligen fick det i födelsedagspresent någon gång under samma årtionde.

Imorgon går Retrogathering av stapeln i Västerås – årets första retrospelsmässa som främst fokuserar på marknadsdelen, så det finns en möjlighet för både samlare och retrospelare – som antingen vill återuppleva gamla äventyr eller uppleva spelhistoria – att hitta mängder av guldklimpar. Dessutom kommer arrangörerna bland annat att anordna en speltävling i Elitserien 95 till Sega Mega Drive. Har du det som krävs för att spöa de svenska retrorävarna i Electronic Arts klassiker?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.