Sega of America varslar folk, krymper och flyttar

Segas nordamerikanska falang kommer att krympa. Detta berättar Sega-chefen John Cheng i ett officiellt pressmeddelande, och förutom att de flyttar från San Francisco och byter miljö mot södra Kalifornien kommer de också att varsla personal.

”Detta drag är av största vikt för att föra Sega framåt i Nordamerika och fortsätta att ge våra miljontals fans riktigt bra spelmaterial, tv-serier, prylar och mer. Vi är säkra på att flytten till södra Kalifornien kommer göra att vi frodas, växer och blir ett starkare företag,” berättar Cheng. ”Vi är ledsna över att behöva säga hejdå till några av de bästa människorna inom industrin och står i skuld till dem för deras hårda och dedikerade arbete genom åren.”

Nedgraderingen av Sega of America ska inte komma att påverka årets redan planerade spelsläpp, men nyheten gör att det känns som om vi absolut inte kommer att få se några stora oväntade utannonseringar under året.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.