Zine-nätverket: det bästa som hände vecka 5

Under årets femte vecka funderade jag kring var min kärlek till Sega startade, och jag insåg snabbt att det började med Sega Mega Drive och en riktigt snabb herre – Sonic the Hedgehog. Och veckans hetaste utannonsering var utan tvekan att Dengeki Bunko: Fighting Climax kommer att släppas till Playstation 3 och PS Vita i både Europa (endast digitalt) och Nordamerika (både fysiskt och digitalt.) Fighting-spelet är byggt kring japanska, illustrerade romaner, och vi kommer även att få se material som är hämtade från exempelvis Phantasy Star och Valkyria Chronicles.

Dessutom kommer vi att få tillgång till Yakuza 4 till PS3 via Sonys Playstation Plus-tjänst under februari. Även om jag ägt spelet i flera år så ser jag det som ett riktigt bra drag från Segas sida att introducera spelare för serien innan Yakuza 5 släpps.

På SegaZines systersajt PlayZine har vi testat Thumb Grips till Playstation 4 som kan vara ett gott alternativ om man råkar ut för de undermåliga gummiblandningarna som sitter på vissa DualShock 4-kontroller. Dessutom utannonserade Square Enix Minna de Spelunker Z till Playstation 4, men efter att ha startat en stark hype för spelet blev tillkännagivet en ganska grå tillställning.

Alla som inte har köpt Playstation 4 (eller för dem som skulle vilja ha två stycken utav någon anledning) ännu kommer att kunna införskaffa sig en paketlösning tillsammans med Ready at Dawns Bloodborne som är en spirituell uppföljare till Dark Souls 2.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.