Sega visar 29 arkadspel på EAG International i London

Det var länge sedan arkadspelen hade en stor närvaro i vår del av världen, men nu gör Sega ett försök att även få den västerländska marknaden intresserad av fenomenet igen. När den årliga nöjesmässan EAG International hålls mellan den 13 och 15 januari kommer Sega att närvara med hela 29 arkadspel.

Det innebär att det är deras största deltagande i EAG International någonsin, och de kommer bland annat att ta med sig arkadkabinett med 80″ samt 60 tums stora skärmar för Transformers Human Alliance (som släpptes i Japan i fjol) och Plants vs. Zombies.

Dessutom kommer de att ha ett speciellt bås med titeln ”nästa generations tvspelsattraktion” för sitt Showdown, och bland annat kommer Pan Amusements-utvecklade Captain Black och Gold Fishin‘ finnas på plats.

Skulle ni själva vilja se fler nya arkadspel från Sega här i Sverige?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.