Segas Transformers Human Alliance släppt i Japan

Transformers-Cabinet-Sega

Sega Amusements-utvecklade Transformers Human Alliance (som vi rapporterade om i fjol) har hittat ut i arkadhallarna i Japan, och tillsammans med lanseringen har även en officiell hemsida slagit upp portarna.

Transformers Human Alliance finns emellertid redan i väst, men än så länge går arkadkabinettet endast att hitta i USA (om någon har information om något svenskt företag som har importerat ett exemplar får ni gärna säga till.)

transformer dark alliance

En ny trailer visar upp rälsskjutaren, och trots att Transformers: Rise of the Dark Spark är en ren pina har alltså en riktigt intressant titel baserad på varumärket hittat ut på ytterligare en marknad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.