Atlus Quantum Devil Saga: Tuner kommer till väst

quantum devil saga avatar tuner

Bento Books och Segas Atlus avslöjar att den första delen i bokserien Quantum Devil Saga har översatts och kommer att släppas i väst. Det är Shin Megami Tensei-författaren Yu Godai som står bakom verket, och boken utspelar i samma värld som spelserien.

I dagsläget finns det fem episoder av Quantum Devil Saga, och den första boken – Quantum Devil Saga: Tuner – skeppas redan om ett par dagar, den 31 juli närmare bestämt, till butiker i USA.

I de postapokalyptiska Junkyard strider stammarna för att förena alla sex territorier, och på så sätt få tillgång till Nirvana, det förlovade landet. Efter en strid räddar Serph, ledaren för den nystartade Embryon-stammen, en mystisk flicka och upptäcker att han och sina medsoldater har fått förmågan att transformera sig till mystiska demoniska krigare. Men dessa nya krafter, och den gåtfulla Sera, hotar att röra upp maktbalansen i Junkyard, och inom Embryon-stammen själv, skriver Bento Books.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.