Phantasy Star Nova blir spelbart för allmänheten i Tokyo & Osaka

PS-NOVA_Badge_54mm_B_OL
De första besökarna får detta emblem.

Tidigare idag rapporterade vi om att den digitala popstjärnan Hatsune Miku gör ett gästspel i Phantasy Star Online 2, och nu har Sega avslöjat att deras nästa del i serien – Phantasy Star Nova till PS Vita – kommer att bli spelbart för allmänheten under spelets första ”gamplay experience meeting” den 9 augusti.

Då spelet endast är utannonserat för den japanska marknaden än så länge så gäller detta dock endast Japan, och onlinerollspelet kommer att vara spelbart den 9 augusti i butikerna Sofmap Namba i Osaka och GAMES Maya shop Kasai Tokyo klockan 12:00 – 19:00 respektive 13:00 – 20:00.

Spelupplevelsen kommer att ge besökarna chansen att testa ad-hoc-coop för upp till fyra spelare, och även om vi inte befinner oss i Japan och får chansen att testa själva så lär ett antal åsikter sippra ut på nätet, och förhoppningsvis hittar vi även lite översättningar av dessa.

Phantasy Star Nova släpps till PS Vita den 27 november i Japan, och tyvärr måste vi importera om vi vill ge oss på onlinerollspelet då Sega inte har några planer på att lokalisera det för den västerländska marknaden. Den som har tillgång till ett japanskt PSN-konto kan emellertid se fram emot nästa månad då en demoversion letar sig ut på japanska Playstation Network.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.