Nytt Atlus-spel som ”inte är Persona eller broccoli”

natural doctrine

Segas Atlus har många Persona-spel under utveckling, där mycket handlar om det varumärket i slutet av 2014 och i början av 2015. Persona Q: Shadow of the Labyrinth, Persona 4: Dancing All Night och Persona 4: Arena Ultimax är några av de spel som snart hittar till butik.

Atlus VD Naoto Hiraoka och företagets Yukio Sugino har emellertid pratat om andra varumärken med japanska Famitsu.

Utvecklarna har ett helt nytt varumärke under produktion, och det rör sig om något som är helt orelaterat till Persona-serien, samtidigt som de har ett spel under utveckling som kommer att släppas om ungefär tre år. Hiraoka avslöjar också att han tror att Atlus snart kommer att avtäcka det nya varumärket, och detta kan mycket väl ha något att göra med den kryptiska sidan som företaget lade upp med slogan ”det här är inte broccoli.”

Atlus har emellertid många spel under sina armar om inte har med Persona att göra. Exempelvis avslöjades nyligen att Playstation 3-spelet Tears of Tiara II är på väg till Nordamerika och USA, och snart släpps även intressanta Natural Doctrine till Playstation 4, Playstation Vita och Playstation 3.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.