Mastig gameplay-trailer för Total War: Attila

The Creative Assembly gav oss inte bara det fantastiska Alien: Isolation i fjol, de arbetar också hårt med Segas Total War: Attila som kommer att släppas den 17 februari till PC. Nu har de släppt en mastig video som visar upp 18 minuter av strategiskt krigföring (mer strategi än krig bör jag kanske inflika.)

Video-klippet låter oss titta närmare på det nya migrationssystemet där spelarna kommer att kunna skicka en fraktion för att leta efter den perfekta platsen att slå sig till ro på. Förhoppningsvis slipper vi buggarna den här gången, men vi ska nog inte ha för stora förväntningar gällande den aspekten med tanke på vad som har hänt tidigare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.