Sega missbrukar Valkyria Chronicles-licensen?

PhantasyStarNova

För ett tag sedan släppte Sega en återutgivning av deras kritikerrosade Valkyria Chronicles till PC. Spelet kilade direkt upp på topplistan över de mest sålda spelen via Steam, och trots detta väntar vi fortfarande på att vi ska få en lokalisering av seriens tredje del som endast släppts till PSP i Japan.

Igår uppdaterade Sega Phantasy Star Nova, som inte heller har fått något västerländskt datum (och troligen aldrig lär få.) Här kastar de in kläder som baseras på Riela’s valkyria-form från Valkyria Chronicles 3.

Istället för att Sega utnyttjar seriens enorma potential – vilket Steam-versionen verkligen visar – och släpper det tredje spelet, eller utannonserar något helt nytt, släpper de endast lite kläder baserade på varumärket. Tråkigt tycker undertecknad, och framförallt är jag besviken på att varken Phantasy Star Nova eller Valkyria Chronicles 3 har fått en västerländsk utannonsering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.