Playstations mest efterlängtade 2015 – då röstar fansen på Shenmue III

shenmue

Precis som så många andra har Sony börjat summera årets bästa spel, och nu låter de alla Playstation-spelare rösta på favoritspelen till deras format för 2014. Dessutom låter de oss alla rösta fram det mest efterlängtade spelet för 2015.

Trots att Sony uttryckligen säger att röstningen endast gäller spel som utannonserats för lansering 2015, så stoppar det emellertid inte Shenmue-fansen från att rösta på Shenmue III för att få upp Sonys ögon för den hett efterlängtade fortsättningen på Ryo Hazukis jakt på hämnd.

Vote Shenmue III!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.