After Burner Climax borttaget från PSN och Xbox Live Marketplace

after burner climax

För några dagar sedan antydde ett rykte om att After Burner Climax skulle försvinna från Playstation Network och Xbox Live Marketplace, och nu visade sig ryktet stämma, även om vi trodde att spelet skulle ryka först på julafton.

Anledningen tros vara att Segas flygplanslicens från Boeing och Northrop Gruman gått ut, men den som köpt spelet kan fortfarande ladda ned det igen. Hur länge detta är möjligt återstår dock att se, så har du köpt After Burner Climax men raderat arkadflygaren från hårddisken bör du skynda dig in på Playstation Network alternativt Xbox Live Marketplace och ladda ned spelet igen om du vill ha det kvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.