Pier Solar HD får nya funktioner

pier solar hd

Rollspelet Pier Solar HD (läs gärna vår intervju) har släppts till alla planerade format förutom till Dreamcast och Xbox 360 (versionen som lades ned på grund av Microsoft.) Nu har utvecklarna WaterMelon skickat ut ett meddelande till alla som bidragit via Kickstarter om att Dreamcast- och PC-versionen kommer att få nya funktioner först av alla berörda enheter.

Först och främst får Pier Solar HD ett ‘New game plus-läge’ där alla prylar och tidigare karaktärslevel följer med till en ny omspelning. Vi kommer också att hitta en ny mätare som visar när nästa strid startar, samtidigt som bataljernas animationer kommer att flyta på snabbare.

Dessutom kommer man även att kunna justera ljudet på spelets specialeffekter efter uppdateringen, något jag exempelvis saknade i Call of Duty: Advance Warfare (läs gärna recensionen på PlayZine) när småtimmarna närmade sig och grannarna ville sova.

Även om de nya funktionerna först kommer att släppas till PC- och Dreamcast-versionen av Pier Solar HD, så kommer uppdateringen även att beröra alla aktuella format.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.