Total War: Arena – ansök om en plats i den stängda betan

total war arena

Total War: Arena utannonserades under Game Developers Conference i mars 2013, och Segas utvecklar-team Creative Assembly säger att de har utvecklat både det tekniska och gameplay-mässiga bitarna sedan spelet tillkännagavs, och nu är det dags att ansöka om en plats i den stängda beta-versionen.

Total War: Arena kommer att vara gratis att spela när det släpps till PC, och det kommer skilja sig en del från de tidigare spelen i serien, även om nyckelmomenten finns kvar. Arena kommer endast att vara spelbart online, där 10 mot 10 gör upp i strategiska strider. Varje spelare kontrollerar krigare i tre enheter, och de styrs av en känd historisk befälhavare som kan gå upp i level och på så sätt lära sig nya färdigheter.

“We have spent time since the announcement evolving both the gameplay and the supporting technology, to ensure we deliver smooth online service for multiplayer gamers,” berättar Gabor Beressy, ARENAs projektledare. “We are excited to say that the game is now in Closed Alpha, and we welcome feedback from players to inform the next stages of development.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.