Disgaea 5 släpps under hösten 2015

disgaea 5

Segas Atlus kommer att släppa det Nippon Ichi-utvecklade strategirollspelet Disgaea 5: Alliance of Vengeance till Playstation 4 under hösten 2015. Detta avslöjar Jordan Vincent – Marketing Cordinator hos Nippon Ichi America – via den officiella nordamerikanska Playstation-bloggen. Han säger inte rakt ut att vi får se den europeiska versionen under exakt samma datum, men när en användare frågar om versionen för vår region svarar Vincent:

”Vi kommer att ta Disgaea 5: Alliance of Vengeance till både Nordamerka och Europa! :)”

Handlingen kommer att kretsa kring Killia, en ung demon vars mål är att sätta stopp för ytterligare en hemsk Overlord som kallar sig för Void Dark, och storyn kommer att bli presenterad med samma humoristiska ton som vi älskar Disgaea-serien för, enligt Vincent.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.