Till tomten: min sega önskelista

90-talets bästa julklapp.

Hej tomten,

Min särskrivning i rubriken var medveten, bara så att du vet.

I fjol fick jag inte något av det jag önskade mig, fast jag var så snäll. Därför tycker jag att det inte är mer än rätt att du ger mig mer i år.

1. Utannonsering av Shenmue III – kanske kan du få Sega att avslöja spelet redan under Playstation Experience mellan den 6 och 7 december? Det börjar bli lite bråttom, Twitter översvämmas av #SaveShenmue och det börjar ärligt talat bli riktigt tjatigt.

hard life ryo hazuki shenmue vs sonic

2. Martin Lindells och Thomas Sunhedes nya Sega-böker – Jag läser mycket, men jag ska erkänna att de är sällan som jag köper böcker till fullpris (loppis och biblioteket är utmärkta alternativ.) Detta år vill jag emellertid ha Thomas Sunhedes Slayer of the big grey box (läs gärna vår intervju) samt Martin Lindells Historien om Sega – båda finns att köpa på MyGrandmotherIsGone.

skies of arcadia

3. Uppföljare till Skies of Arcadia – Dreamcast bästa rollspel (förlåt Grandia II, men så är det) måste få en uppföljare, eller en rejäl remake med smidigare strider.

4. Ring facket! – och berätta om Sonics situation. Han är trött och helt utbränd, testa Sonic Boom: Rise of Lyric eller Sonic Boom: Shattered Crystal om du inte tror mig.

Mvh,

Tommy @ SegaZine

En reaktion på ”Till tomten: min sega önskelista

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.