Phantasy Star Nova får en kanonstart i Japan

Onlinerollspelet Phantasy Star Nova har fått en kanonstart i Japan, och Playstation Vita-spelet slår sig in som det näst mest sålda spelet i landet under vecka 48. Förstaplatsen är dock helt ointaglig då Pokémon Omega Ruby och Alpha Sapphire fortsätter att sälja fantastiskt bra, och 298 613 exemplar såldes till Nintendos bärbara 3DS.

För Phantasy Star Nova är den siffran 107 313 exemplar, vilket inte heller är några dåliga försäljningssiffror. Förhoppningsvis hittar den Playstation Vita-exklusiva titeln även till väst, men chanserna är tyvärr väldigt små.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.