Sega avslöjar Total War Battles: Kingdom

total war kingdom

Den 17 februari nästa år kommer Sega att släppa Creative Assemblys strategispel Total War: Attila, men redan nu utannonseras uppföljaren. Spelet heter Total War Battles: Kingdom och kommer att släppas till PC och tablets någon gång under nästa år, och titeln kommer att vara en free-to-play-titel.

Än så länge är detaljerna sparsmakade, men Creative Assembly säger att de vill ”make the ultimate in portable, bite-sized Total War experiences.” Snart kommer Sega att släppa en stängd betaversion som man kan ansöka om här
, och under nästa år kommer de även att hålla en öppen beta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.