SegaZine – det bästa som hände under vecka 48

Under vecka 48 har det hänt en hel del intressant på SegaZine, där vi bland annat fick en ny design som vår designer David Wiberg stod för. Vi har också intervjuat den spanska spelstudion Retro Sumus om deras kommande Dreamcast-spel Ameba som de utannonserade för ett litet tag sedan, och vi fick även ta del av spelets första konceptbilder för huvudkaraktärerna.

pier solar

Angelo berättade om hur viktig framsidornas design var förr, och vi frågade WaterMelon om vad som händer med deras kommande Mega Drive-spel, och vi fick också veta att de kommer att släppa Sasha Darkos Sacred Line Genesis om några veckor.

napple tale dc

Personligen utökade jag spelsamlingen med nya Sega-spel, och det som gjorde mig mest nöjd var Napple Tale: Arsiain Daydream till Dreamcast. Mysighetsfaktorn verkar riktigt hög, och jag kommer att berätta mer om det senare.

Under nästa vecka kommer vi bland annat att publicera en intervju om Sega Mega Drive-boken Slayer of the big grey box, och mycket annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.