Black Friday – passa på att köpa Alien Isolation billigt

Alien-Isolation

Idag är det Black Friday, och även om vi hittar betydligt fler rabatterade erbjudanden i USA, så har även butiker i Sverige anammat denna rabattdag. Nu reas Segas Alien Isolation ut, till flertalet konsoler.

Allra billigast är Elgiganten som säljer den nedladdningsbara versionen till PC för 149 kronor, och erbjudandet är tillgängligt fram till och med midnatt. Vill man emellertid ha någon av konsolversionerna bör man vända sig till CDon. Den fysiska Xbox One-versionen säljs för 299 kronor, vilket också Playstation 4-versionen gör – den är dock tillfälligt slut, och det finns ingen information om erbjudandet även gäller om man lägger en bokning.

Övriga versioner av Alien Isolation kostar i skrivande stund 199 kronor

Läs gärna om mina inledande intryck av Alien Isolation – det läskigaste spelet i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.