Vi frågar WaterMelon om deras kommande Sega-spel

I vår intervju med WaterMelons Carl-Johan ‘Zebbe’ Brax avslöjade han att de arbetade med ett nytt spel till Segas klassiska konsol Mega Drive. När det varit tyst om projektet sedan dess hörde jag av mig igen till Zebbe för att fråga hur det går med spelet och om de var redo att berätta något om det.

”Det ligger lite på is tyvärr. Visserligen har vi en grafiker som jobbar med det just nu, men jag eller någon annan har inte rört det på månader. Det beror på Pier Solar HD (som jag testat, haft kundsupport till mm.), gajden och Project Y och N som är i prioritet. PSHD har ju dock i princip bara DC-versionen kvar i väntan på release och de andra spelen är på god väg att bli klara. Så förhoppningsvis fortsätter vi jobba mer på det andra Mega Drive-spelet i början av nästa år,” säger Brax.

”Vi kommer dock att släppa Sacred Line Genesis om några veckor. Det spelet är dock inte gjort av WaterMelon (Sasha Darko har gjort det), men vi sköter produktion och försäljning. Du kan läsa mer om det här.

Det kommer en speciell sida för det på WaterMelon’s Magical Game Factory också, senare,” avslutar Brax.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.