Intervju med AMEBA-teamet – passa på att ställa dina frågor om Dreamcast-titeln

ameba logotype

I början utav november utannonserade den spanska spelstudion Retro Sumos ett nytt äventyrsspel – AMEBA – till bland annat Dreamcast. Spelet kommer att bli en visuell novell, uppbyggt på ett västerländskt sätt med en seriös historia. Enligt Retro Sumos själva kan vi vänta oss en blandning av stilen från Frank Millers Sin City och David Finchers Seven.

Jag har tagit kontakt med Carlos Oliveros – författaren och projektledaren för AMEBA – och vi kommer att intervjua honom om detektiväventyret. Har du egna frågor rörande AMEBA som du vill ha svar på får du gärna dela med dig av dem i kommentarsfältet nedan eller skicka ett mail till tommy.aslin@gmail.com så ska jag framföra dem under intervjun.

AMEBA släpps, förutom till Dreamcast, även digitalt till Windows, OSX, Linux och Ouya.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.