Spelsamling: Alien Isolation & Bayonetta + Bayonetta 2 Special Edition

alien isolation bayonetta 1 + 2

Nu handlar detta knappast om några rariteter från förr, men Alien Isolation och Bayonetta + Bayonetta 2 Special Edition är emellertid två spel jag tror väldigt mycket på (jag har inte testat dem ännu.) Jag är visserligen relativt sen till festen, och Bayonetta 2 blev precis nominerad för årets speltitel tillsammans med storspels om Dragon Age Inquisition, Dark Souls 2 och Shadow of Mordor.

Något som glädjer mig är att man kan spela både Bayonetta och Bayonetta 2 med en standardkontroll till Wii U, i synnerhet då jag bland annat fått ont i pekfingret efter att ha spelat Mario Kart 8 i några timmar. Wii U Gamepad är smart utformad rent idémässigt, men den är fortfarande inte skön att hålla i under längre spelpass.

bayonetta + bayonetta 2

Frågan är bara vilken titel man ska börja med. Den inledande sekvensen i Bayonetta – originalet – är svårslagen med den omgjorda versionen av Fly me to the Moon, men det får nog ändå bli Alien Isolation ändå. Jag måste ta reda på om Sega verkligen lyckats släppa ifrån sig ett lyckat Alien-spel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.