Suzuki får göra Shenmue III om han kan finansiera spelet

shenmue online

Det finns inte någon annan spelserie som har lika hängivna fans som Shenmue har, och det råder en stor kampanj för att Sega ska ge Yu Suzuki chansen att slutföra sagan. I en intervju med Shenmuedojo – nätets största fan-sida för spelserien – berättar Suzuki att Sega inte är emot ett Shenmue III, och att han kommer att få göra spelet om han kan lösa finansieringen.

”Fans över hela världen har fortsatt att stödja mig, och jag tackar dem enormt mycket. Gällande Shenmue så är inte Sega problemet över huvud taget. Vi måste bestämma oss för en specifik budget, och om jag kan samla ihop tillräckligt med pengar låter Sega mig göra spelet,” berättar Suzuki.

”Jag är säker på att Sega inte vill ta några finansiella risker gällande Shenmue. Därför måste jag samla ihop till budgeten. Hur som helst kommer jag att arbeta med Shenmues tredje del om jag får chansen, även om jag vill arbeta med projekt vid sidan av Shenmue. Ärligt talat tror jag inte att någon annan kan göra Shenmue III på det sätt som jag vill göra det.”

I intervjun nämner Suzuki att han helst skulle vilja göra tre Shenmue-spel till för att avsluta handlingen, men han tror även att det går bra med två till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.