Valkyria Chronicles 3 gästar Phantasy Star Nova

valkyria chronicles 3 phantasy star nova

Vi sitter fortfarande och hoppas på att Sega ska lokalisera Valkyria Chronicles 3, och med tanke på att originalet utannonserades för ett litet tag sedan – och släpptes igår – till PC ser det betydligt ljusare ut för serien. Nu avslöjas att vi kommer att få se kläder från seriens tredje del i Playstation Vita-exklusiva Phantasy Star Nova.

Karaktären som kommer att kunna klä sig i Valkyria Chronicles 3-utstyrsel är Riela Marcellis, och vi har tidigare fått reda på att spelet kommer att innehålla kläder från Resonance of Fate, Star Ocean och Valkyria Profile: Lenneth. Imorgon – den 13 november – släpps ytterligare en demo-version av Phantasy Star Nova, och både testversionen och den kommande originalversionen är tyvärr endast utannonserade för den japanska marknaden i dagsläget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.