Valkyria Chronicles återvänder om minder än en vecka

valkyria chronicles

Valkyria Chronicles kritikerrosades överallt i media när det släppts till Playstation 3, men uppföljaren som släpptes till Playstation Portable sålde aldrig särskilt bra i Europa vilket ledde till att den tredje delen endast är släppt i Japan.

Nu kommer Valkyria Chronicles snart tillbaka, och strategirollspelet kommer att släppas till PC den 11 november och allt nedladdningsbart material kommer att inkluderas, vilket bland annat innefattar Hard EX Mode, Edy’s mission (Enter the Edy Detachment), Selveria’s mission (Behind Her Blue Flame) och Challenge of the Edy Detachment.

Nu vill vi bara att Sega också väljer att lokalisera och lansera Valkyria Chronicles 3 i väst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.