Fler Sega 3D-spel till Nintendo 3DS

after burner II 3DS

Sega har utannonserat att vi kommer att få se fler 3D-versioner till Nintendo 3DS av deras klassiska titlar här i väst. Först ut är 3D After Burner II som kommer att släppas under början av 2015.

Efter denna lansering kommer Sega att släppa en ny 3DS-titel varje månad och dessa släpp utgörs av spel som 3D Outrun, 3D Thunder Blade, 3D Fantasy Zone 1 (som vi skrev lite om tidigare i år) och II. Spelen utvecklas av M2 och även om de vill förmedla originalets känsla så gott det går har de förfinat spelen med bland annat nya spellägen, förändrat gameplay och andra små detaljer.

”Dessa spel är helt ombyggda för att erbjuda en robust 3D-upplevelse som erbjuder ett mer modernt gameplay samtidigt som de kommer att vara trogna originalen,” säger John Cheng, VD och COO för Sega of America. ”Dessa är de bästa versionerna av några av våra mest oförglömliga spel och att spela dem är precis som att sitta i en arkadmaskin.”

Spelen kommer att kosta 5.99 dollar på den amerikanska Nintendo E-shoppen, men vi européer får antagligen betala något mer – troligen 5.66 euro. I Japan får 3D-spelen även fysiska versioner, men i dagsläget är endast de digitala versionerna utannonserade för den västerländska marknaden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.