SegaZine söker skribenter

På SegaZine vill vi alltid utvecklas, och strävar efter att bli bättre på att rapportera allt om Sega och leverera våra tankar och åsikter kring det japanska spelföretaget. Nu vill vi utöka styrkan, och har du ett genuint Sega-intresse, har goda skrivkunskaper och känner att du har något att förmedla? Då vill vi gärna att du skickar in din skribentansökan till tommy.aslin@gmail.com.

I din ansökan ska du ange din ålder, och berätta lite om dig själv – inte minst några rader kring ditt Sega-intresse. Samtidigt vill vi självfallet se hur väl du uttrycker dig i skrift och form, så bifoga en artikel som handlar om något Sega-relaterat som visar vad du går för.

Vi ser fram emot just din ansökan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.