Alien Isolation – leta efter ägg på San Diego Comic Con

alien egg alien isolation

Sega kommer att ge besökarna på San Diego Comic Con chansen att vara aktiva under mässan, och i ett PR-jippo tillsammans med MJD Interactive får folket leta efter ett Alien-ägg med hjälp av en rörelsedetektor (vilket är en app till mobilen.)

Rörelsedetektorn låter ”spelarna” hålla koll på Alien, och det slutgiltiga målet är alltså att hitta ett Alien-ägg. Vad priset är för vinnaren återstår att se, samtidigt som Sega berättar att de har fler hemligheter gömda på mässan som ligger och väntar på att bli hittade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.