Fantasy Zone II – nästa Sega-klassiker till 3DS i Japan

fantasy zone II

Sega avslöjar att de kommer att utöka deras 3D Classic-serie i Japan, och under den 16 juli kommer de att släppa Fantasy Zone II i 3D till Nintendos bärbara 3DS via deras japanska eShop. Prislappen kommer att landa på 762 yen, och spelet kommer att innehålla två versioner av shmup-spelet.

Versionen kommer att innehålla både Mark III- (som hette Master System i väst) och System 16-arkadversionen, och Sega lovar flera nya spellägen – bland annat Fantasy Zone II Link Loop Land där spelet kommer att rulla på i en loop till det sista extralivet tar slut.

Personligen fastnade jag rejält för originalet (som också finns till 3DS i Japan) av Fantasy Zone till Master System, och jag hoppas att Sega tar förnuftet till fånga och släpper det och uppföljaren till Nintendo 3DS även i väst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.