Windy Valley Beta Restoration till Sonic Adventure DX släppt

Windy Valley

Under 1998 fick vi den första glimten av Sonic Adventure – Dreamcast-spelet som skulle komma att bli Sonics första riktiga 3D-äventyr. Under PR-presentationer fick vi se en banan som hette Windy Valley, men när spelet sedan lanserades hade Sega gjort om banan helt och hållet. När Gamecube-versionen – Sonic Adventure DX – visades upp fick vi också se delar av originaldesignen – men när spelet nådde butikshyllorna var den fortfarande inte inkluderad.

Nu, 15 år efter att spelet lanserades, har Sonics Retro-Community arbetat och släppt en modifikation till PC-versionen av Sonic Adventure DX – en betaversion av Windy Valley. Vill du veta hur installationen skall gå till kan du besöka CorvidDudes Youtube-kanal, och nedan kan du se en trailer av beta-restorationen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.