Super Monkey Ball Bounce utannonserat

super-monkey-ball-bounce-peggle

Mobilspel intresserar sällan mig, men Peggle är en pusseltitel även jag plockar fram med jämna mellanrum. Därför blev till och med jag intresserad när Sega nu utannonserar Super Monkey Ball Bounce, som inte bara är ett spel baserat på Segas karismatiska apor, utan lånar (eller ska vi säga stjäl?) konceptet från spel som just nämnda Peggle.

Spelet är mobilexplusivt (iOS och Android) och kommer att bli free-to-play, alltså helt gratis att ladda ned och spela, och vi blir lovade att Super Monkey Ball Bounce kommer att innehålla alla karaktärer från serien där åtta av dem kommer att vara spelbara – även om det är oklart om detta endast innebär att vi kommer att få se en bild av dem på spelplanen, eller om de olika karaktärerna kommer att påverka några av de spelmässiga bitarna.

Super Monkey Ball Bounce kommer att innehålla över 120 olika nivår, och spelet kommer att släppas till iOS och Android senare under sommaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.