Alien Isolation – släpps i oktober

Alien: Isolation - trailer video

Segas Alien Isolation ska bli varumärkets revansch inom spelbranschen, men vi har hört detta många gånger förr utan att få vad vi blivit lovade. Denna gång ser det emellertid ut som att vi faktiskt kommer att få ett riktigt stämningsfullt och skräckinjagande spel till skillnad mot tidigare.

Nu har vi fått ett lanseringsdatum för Alien Isolation, och Sega kommer att släppa spelet den sjunde oktober om allt går enligt planerna. Formaten som berörs är Playstation 3, Playstation 4, Xbox One, Xbox 360 samt PC.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.